2019-08-20 12:32:59• hírek • Bede Emőke

Az utóbbi idők egyik legnagyobb munkáját kezdi el szerdán az Apaserv

Az Apaserv Rt. legfrissebb közleményében arról számolt be, hogy augusztus 21-én, azaz szerdán elkezdik az Octavian Goga sugárút alatt - a Closca sugárút és a Dambovita utca között - futó fővezeték cseréjét, épp ezért az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás lép érvénybe.

Az érintett fővezeték már nagyon elöregedett, kb. 50 éves, és eltelt évtizedek vasfogai bizony komoly nyomot hagytak a rendszeren. A helyzet mielőbbi orvoslására emellett azért is szükség van, mivel ezen a vezetéken folyik keresztül a 17-es és a Carpati 1-es és 2-es lakónegyedekből érkező háztartási, valamint esővíz, illetve ide csatlakoznak a Vulturului környékéről és a Déli Ipari Parkból érkező csövek, de ez a fővezeték gyűjti össze a Pálfalváról, az Ombodról, az Oroszfalváról és a Hiripről érkező vizet is.


Mivel tehát egy igencsak nagy igénybevételnek kitett fővezetékről van szó, ezért elengedhetetlen a föld alatt futó vízvezetékrendszer mielőbbi újjáépítése. A munka komplexitását pedig tovább növeli, hogy a város egyik legforgalmasabb útszakaszáról van szó, ezért az ideiglenes forgalomkorlátozás elkerülhetetlen - derül ki a közleményből. Akinek tehát holnaptól arra vezetne az útja, inkább keressen alternatív útvonalat, ugyanis torlódásokra lehet számítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: